Op de plaats van het kasteel bevond zich in de 9e eeuw al een versterkt huis, waaruit in de 13e eeuw een bescheiden kasteel ontstaan. In de loop der eeuwen is het steeds verder uitgebreid tot de hoofdburcht met woonvertrekken, een kapel, en een boerderij. Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar men heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven.

Ter versterking van het team vrijwilligers van kasteel Doornenburg zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor de kruidentuin op vrijwillige basis.

Het gaat voornamelijk om schoffelen, onkruid trekken, blad ruimen, snoeien, schoonmaakwerkzaamheden en andere voorkomende klussen.

De medewerker kruidentuin:

  • werkt mee in het onderhoud aan de kruidentuin
  • is flexibel inzetbaar voor ander groenonderhoud op het terrein

De ideale kandidaat

  • is enthousiast en heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan.
  • heeft groene vingers
  • flexibel inzetbaar op een vaste dag in de week, bij voorkeur op de vrijdag morgen
  • Kan goed binnen een team van vrijwilligers werken.

Wat bieden wij?

Kasteel Doornenburg heeft een enthousiast en hecht team, dat met grote betrokkenheid zorg draagt voor het behoud en de exploitatie van het kasteel. Wij bieden een zinvolle bijdrage aan het onderhoud van een mooie tuinden, een prachtige werkomgeving en een gezellige werksfeer in een vrijwilligersteam;

Als vrijwilliger bieden we een kortingspas voor extra activiteiten die op het kasteel worden georganiseerd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de verschillende bijeenkomsten en team uitjes.

Interesse ?

Sollicitaties graag voor 15 juli 2017 richten aan Stichting tot behoud van den Doornenburg, bij het aanspreekpunt van de groengroep: Rob Fréhé, rob.frehe@odra.nl

 

1 2 3 4 5 6
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin